Gratis toegang tot 30.000+ Australische hondennamen

123tinki.com mascotte

  • De laatste stap

    Vul hieronder jouw e-mail adres in en ontvang direct gratis toegang tot 30.000+ hondennamen, hondennamen gids met tips én 9 video's van onze puppy experts!

Ik wil eerst meer informatie lezen

Australische-hondennamen

Besef je goed dat een hondennaam het belangrijkste commando is dat jouw puppy zal leren in z’n leven.

30.000 hondennamen

Je ontvangt direct gratis toegang tot 30.000 hondennamen. Gebruik handige filters om de perfecte hondennaam te vinden. Vraag direct gratis toegang aan.

Gratis videolessen

Wist je dat een hondennaam altijd moet voldoen aan 8 belangrijke voorwaarden? Vraag gratis toegang aan en ontvang videolessen over hondennamen.

Gratis hondennamen gids

Een hondennaam is hét belangrijkste commando dat jouw puppy zal gaan leren. Vraag nu toegang aan en je ontvangt deze hondennamen gids helemaal gratis.

mooie-australische-hondennamen-

Een mooie naam vind je deze met deze Australische hondennamen

Met een Australische naam voor je hond zit je altijd goed. Ze zijn vaak makkelijk uit te spreken, lekker kort en klinken vrolijk. In Australië wordt natuurlijk voornamelijk Engels gesproken. Daardoor komen de namen veel overeen met namen die ook in Engeland bijvoorbeeld populair zijn. Maar er zijn ook veel namen die typisch Australisch zijn en in andere landen juist niet zo vaak voorkomen. Het is leuk als je een hondenras uit Australië hebt, je hond ook een naam uit Australië te geven. De Australian Shepherd is bijvoorbeeld een ras wat de afgelopen jaren erg populair is geworden. Andere rassen uit Australië zijn de Australian Catte dog (Australische veedrijvershond) en de Australische Labradoodle. Labradoodles heb je uit verschillende landen en elk ras heeft weer specifieke kenmerken zoals de vacht en de hoogte van de hond. Wat voor namen je je hond dan kan geven? We delen allereerst de hondennamen met je die in Australië het populairst zijn. Opvallend genoeg zitten daar veel namen tussen die ook in Nederland populair zijn. De eerste vijf plekken zijn bijvoorbeeld voor de namen Bella, Molly, Charlie, Max en Ruby. Waar Bella, Molly en Max in Nederland veel voorkomen, zijn Charlie en Ruby wat Engelser. Die komen hier minder voor, maar zijn daardoor wellicht extra leuk. Na deze namen volgen Jack, Buddy, Lucy, Oscar en Roxy. En de nummers 11 tot en met 20 zijn voor Coco, Toby, Rosie, Bonnie, Millie, Daisy, Maggie, Missy, Jessie en Harry. Daar zitten toch al zeker enkele leuke namen bij voor jouw hond!

Vind gratis en eenvoudig de perfecte hondennaam

Gratis toegang aanvragen
Annemarie Brüning

“Ik ben er 100% van overtuigd dat jij de perfecte hondennaam voor jouw puppy gaat vinden. Niet alleen kun je kiezen uit 30.000 hondennamen, je ontvangt ook gratis de hondennamen gids én video's waarin ik uitleg waar je op moet letten bij het kiezen van een hondennaam. Besef je goed dat een hondennaam het meest belangrijke commando is dat jouw hond zal gaan leren in z'n leven. Veel succes met het kiezen van de perfecte hondennaam!”

Annemarie Brüning
Gratis toegang aanvragen