Gratis toegang tot 30.000+ beroemde hondennamen

123tinki.com mascotte

  • De laatste stap

    Vul hieronder jouw e-mail adres in en ontvang direct gratis toegang tot 30.000+ hondennamen, hondennamen gids met tips én 9 video's van onze puppy experts!

Ik wil eerst meer informatie lezen

bekende-hondennamen

Besef je goed dat een hondennaam het belangrijkste commando is dat jouw puppy zal leren in z’n leven.

30.000 hondennamen

Je ontvangt direct gratis toegang tot 30.000 hondennamen. Gebruik handige filters om de perfecte hondennaam te vinden. Vraag direct gratis toegang aan.

Gratis videolessen

Wist je dat een hondennaam altijd moet voldoen aan 8 belangrijke voorwaarden? Vraag gratis toegang aan en ontvang videolessen over hondennamen.

Gratis hondennamen gids

Een hondennaam is hét belangrijkste commando dat jouw puppy zal gaan leren. Vraag nu toegang aan en je ontvangt deze hondennamen gids helemaal gratis.

bekende-hondennamen-jouw-naam

Vind jouw naam tussen deze bekende hondennamen!

Op zoek naar een bekende of beroemde hondennaam? Dan ben je hier op de juiste pagina aanbeland! We helpen je graag een keuze te maken met een overzicht van allerlei bekende hondennamen. Bij namen van bekende of beroemde honden kan je bijvoorbeeld denken aan honden van bekende mensen. Maar ook namen van honden uit tekenfilms of andere films vallen onder de bekende hondennamen. Nieuwsgierig geworden? Dan gaan we snel van start! Een wat oudere, maar nog steeds heel bekende hondennaam is bijvoorbeeld de naam van Commissaris Rex. Deze Duitse Herder speelde in de gelijknamige televisieserie en had veel fans. Nog steeds is Rex hierdoor een populaire hondennaam, vooral voor Duitse Herders. Ook Duitse Herders namen tijdelijk erg toe in populariteit door de televisieserie. In Nederland werd deze serie uitgezonden tussen 1994 en 2004. Ook de hond Lassie, een Schotse Herder, had zijn eigen televisieserie. Andere bekende hondennamen die al wat langer geleden op televisie kwamen zijn bijvoorbeeld Apollo en Zeus, twee Dobermanns uit de serie Magnum, P.I. En natuurlijk de vriendelijke en ietwat overenthousiaste Sint-Bernard Beethoven, uit de gelijknamige films. De Bordeauxdog Hooch speelde in de film Turner and Hooch. Een Nederlandse bekende hond is Snuf de hond, uit de verfilmde boeken van Piet Prins. Ook heb je Shiloh, de Beagle uit de gelijknamige film die in 1997 is opgenomen. En tot slot is er natuurlijk Whiskey, de Bouvier van de familie Flodder. De serie van de Flodders is opgenomen tussen 1993 en 1998, maar wordt nog altijd uitgezonden.

Vind gratis en eenvoudig de perfecte hondennaam

Gratis toegang aanvragen
Annemarie Brüning

“Ik ben er 100% van overtuigd dat jij de perfecte hondennaam voor jouw puppy gaat vinden. Niet alleen kun je kiezen uit 30.000 hondennamen, je ontvangt ook gratis de hondennamen gids én video's waarin ik uitleg waar je op moet letten bij het kiezen van een hondennaam. Besef je goed dat een hondennaam het meest belangrijke commando is dat jouw hond zal gaan leren in z'n leven. Veel succes met het kiezen van de perfecte hondennaam!”

Annemarie Brüning
Gratis toegang aanvragen