Gratis toegang tot 30.000+ hondennamen uit films

123tinki.com mascotte

  • De laatste stap

    Vul hieronder jouw e-mail adres in en ontvang direct gratis toegang tot 30.000+ hondennamen, hondennamen gids met tips én 9 video's van onze puppy experts!

Ik wil eerst meer informatie lezen

hondennamen-uit-films

Besef je goed dat een hondennaam het belangrijkste commando is dat jouw puppy zal leren in z’n leven.

30.000 hondennamen

Je ontvangt direct gratis toegang tot 30.000 hondennamen. Gebruik handige filters om de perfecte hondennaam te vinden. Vraag direct gratis toegang aan.

Gratis videolessen

Wist je dat een hondennaam altijd moet voldoen aan 8 belangrijke voorwaarden? Vraag gratis toegang aan en ontvang videolessen over hondennamen.

Gratis hondennamen gids

Een hondennaam is hét belangrijkste commando dat jouw puppy zal gaan leren. Vraag nu toegang aan en je ontvangt deze hondennamen gids helemaal gratis.

leukste-hondennamen-uit-films

De leukste en mooiste hondennamen uit films

Honden zijn de beste vriend van de mens en ook in films spelen deze trouwe metgezellen geregeld een hoofd- of bijrol. Er zijn dus veel filmhonden en ze zijn allemaal even leuk. Als jij binnenkort een nieuwe hond krijgt, is het leuk om je hond te vernoemen naar één van deze bekende filmhonden. Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon leuk om door te lezen, deze hondennamen uit films. Daarom hebben we een overzicht voor je gemaakt van de meest bekende hondennamen uit films. Er zijn natuurlijk films waar echte honden in hebben gespeeld, maar er zijn ook steeds meer fictieve honden die een hoofdrol in een film spelen. We beginnen met de echte honden. Een film die we allemaal wel kennen gaat over de grote Sint-bernard Beethoven. Deze overenthousiaste gigant zet regelmatig het huis van zijn baasjes op zijn kop. Een andere grote filmheld is White Fang. Deze kruising tussen een wolf en een hond speelde de hoofdrol in de gelijknamige film uit 1991. En kennen we allemaal Lassie nog? Deze Schotse collie speelt de hoofdrol in de film uit 1994. In 2008 kwam de film Marley & Me uit, een mooie film over de band tussen hond en baas met een hoofdrol voor de Labrador Marley. In 2009 was er nog zo’n fijne hondenfilm, over Hachi. Dit is een waargebeurd verhaal uit Japan over de loyale hond Hachi. Eind jaren ’90 werd de Beagle erg populair, met dank aan de film Shiloh. Deze film over de vriendschap tussen een jongen en de hond Shiloh heeft menigeen tot tranen geroerd.

Vind gratis en eenvoudig de perfecte hondennaam

Gratis toegang aanvragen
Annemarie Brüning

“Ik ben er 100% van overtuigd dat jij de perfecte hondennaam voor jouw puppy gaat vinden. Niet alleen kun je kiezen uit 30.000 hondennamen, je ontvangt ook gratis de hondennamen gids én video's waarin ik uitleg waar je op moet letten bij het kiezen van een hondennaam. Besef je goed dat een hondennaam het meest belangrijke commando is dat jouw hond zal gaan leren in z'n leven. Veel succes met het kiezen van de perfecte hondennaam!”

Annemarie Brüning
Gratis toegang aanvragen